Yer ve Zemin Döşeme

Kaliteli İşçilik
Yer ve Zemin Döşeme

Granit Allah’ın bize bahşettiği en sağlam yapı malzemesinden biridir.  Kullanım alanları gün geçtikçe artan, kullanıldığı yerlerdeki ortamı içinde barındırdığı onlarca desen ve renk ile yumuşatan, aynı zamanda da sağlam yapısı ile bozulmadan yıllarca hizmet verebilen zemin yapı malzemesi.

Beyaz Mermer zemin ev için özellikle;  banyoda, mermer banyo zemini ve mermer duş zemini dekoratif, sağlam ve doğal görünümü sayesinde seçilmekte iken, bu gün gelişen teknolojinin yardımıyla Merdiven, Mermer Görünümlü Zemin, Denizlik ve parapet, Mermer Zemin Göbeği, Trabzan, Babalar ve havuz mermer zemin döşemelerinde de kullanılmaktadır.

Hizmet Özellikleri
  • İlk olarak Yer veya zemin etüdü yapılarak tercih edilecek ürün belirlenir.
  • Ürün mermer veya granit olabilir.
  • Her ikisi için de farklı bir sistem kullanılır.
  • Hangisi tercih edilirse edilsin kaliteden ödün verilmez.
Foto Galeri
Sıkça Sorulanlar
Granit Zemin Nasıl Parlatılır ve Nasıl Temizliği Yapılır?

Granit zemin leke ve kir tutmayan malzemelerdir. Bu sebeple granit zemin neyle temizlenir diye sorarsanız, basit temizlik aparatları yeterli olacaktır. Daha teknik ve detaylı parlaklık ve cilalama işlemleri için ise endüstriyel donanımlar, tecrübeli eller ve basit granit zemin temizleyici malzemelere ihtiyaç olacaktır.

Granit Zemin Kaplaması Nasıl Yapılır?

Siyah Granit ve Yeşil Granit ürünlerinin kullanım alanları içerisinde granit zemin kaplama en sık tercih edilen uygulamalardan biridir. Granit zemin kaplama ölçüleri alınırken, doğru ölçümleme ile ve fire vermeden hazırlanmalıdır. Granit zemin kaplama uygulamaları aşağıda yer alan şu üç esasta ele alınır.
Bunlar;
1-Ölçümleme,
2-İmalat aşaması,
3-Granit zemin kaplama uygulaması.

Mermer Zemin Nasıl Parlatılır?

Özellikle mermerlerin asit, pas, yağ ve ateş etkisinde zarar gören bir madde olduğu unutulmamalıdır. Bu bağlamda, mermer yer zemin,  villa mermer zemin, mermer zemin mutfak, mermer zemin salon ve parlak mermer zemin malzemesi olarak seçilecek mermerlerin tespitinde, yukarıda belirtilen zarar görme durumlarının yanı sıra damarlarına ve aşınma mukavemetine dikkat edilmelidir. Sert mermer iyi parlatılır ve cila tutar. Mermer zemin kullananlar; için mermer zemin bakımı, mermer zemin parlatma, mermer zemin silimi, mermer zemin zımpara ve mermer zemin cilası yapılıp yapılamayacağı konusunda rehber olması maksadıyla her mermerin parlatılabileceği ve cilalanabileceğini öncelikle belirtelim. Ancak bunların parlatma ve cila alma kapasiteleri değişiktir. Bazı mermerlerin parlatılması ve cilalanması çok uzun zaman ve özel işlemler gerektirebilir.

13.10.2021
327
Whatsapp
Leyla Yılmaz
Leyla Yılmaz
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?