Patlatmalar

%100 Memnuniyet
Patlatmalar

Doğada saf halde bulunan taşlar çeşitli işlemlerden geçirilerek dekoratif bir yapı malzemesi haline getirilir. Patlatma taş, taş ocaklarından çıkarılan doğal taşların fabrikalarda işlenmesi, belirli ölçülerde kırılması ve yüzeylerinin taşlanması ile oluşan bir taş türüdür. Doğal taşlara yüzeylerinin taşlanması sonucu ortaya çıkan görüntü nedeniyle patlatma taş adı verilir. Taş ocaklarından çıkarılan taşlar kesilirken hiçbir kimyasal ve seyreltici ile temas etmez. Tamamen doğal tekniklerle elde edilen doğal taşlar hem sağlıklı bir dekorasyon malzemesidir hem de oldukça şıktır.

Hizmet Özellikleri
  • Patlatma taşlar kapalı alanların dekorasyonunda sıklıkla kullanılan taş türüdür.
  • Patlatma taşlar iç mekanlarda en çok banyo, mutfak, salonda kullanılır.
  • Mutfakta tezgah arasında, salonda şömine etrafında, televizyon ünitesi arka fonunda, pencere kenarlarında, yemek odası duvarında rahatlıkla kullanılabilir.
  • Sıcak ve soğuk havaya karşı yüksek dayanıklılık gösteren patlatma taşlar yağmur ve kar suyundan etkilenmez, neme karşı yüksek mukavemet gösterir. Kuru, nemli, soğuk, sıcak tüm ortamlarda kullanılabilen patlatma taşlar kaliteli, estetik ve uzun ömürlü dış cehpe kaplama malzemesidir.
Foto Galeri
13.10.2021
327
Whatsapp
Leyla Yılmaz
Leyla Yılmaz
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?