Kaliteli Hizmet
Tezgah

Doğal taşlar yapıları inşa etmek için kullanıldığı gibi şık aksesuarlar üretmek için de kullanılan sağlıklı ve kaliteli yapı malzemeleridir. Doğada çeşitli aşamalardan geçtikten sonra oluşan mermer, granit, oniks, traverten gibi taş türleri işlenip ince bir işçilikten geçtikten sonra mutfaklarımızı, banyolarımızı, cami avlularını süsleyen şık tezgah lavabo modelleri olarak karşımıza çıkar. Doğal taşların kalitesini ve şıklığını evlerinize ve diğer yaşam alanlarınıza taşımak için www.sihlaralaiye.com.tr sayfasını ziyaret ederek lavabo ve tezgah modellerini yakından inceleyebilir, beğendiğiniz modeli sipariş verebilirsiniz.

Hizmet Özellikleri
  • Farklı mutfak tipleri ve yapıları için sayısız seçenek sunuyoruz.
  • Tasarımlarınız ve aklınızdaki tüm modellerin üretiminde sizlere yardımcı oluyoruz.
  • Mermer tezgah siyah asaleti, derinliği ve sakinliği, mermer tezgah gri duruluğu, sadeliği ve samimiyeti, mermer tezgah beyaz ise zarafeti, temizliği ve aydınlığı simgeler.
  • Mermer tezgah montajı, imalatı ve tasarımı ile bir bütündür.
Foto Galeri
Tezgah İçin Mermer

Tezgah için mermer,  özellikleri itibarı ile birçok sebepten dolayı talep edilen bir üründür. Burada sorulacak soruların başında mermer tezgah iyi mi, diğer seçenekler arasında mermer tezgahı öne çıkaran seçenekler nelerdir ve mermer tezgah imalat atölyesinde kullanılacak mermerlerin kalitesi nedir olmalıdır. Bu işi meslek edinmiş ve kurumsallaşmış firmalarla yapanlar, hem ürün kalitesinden, hem seçeneklerin çok olması gerektiğinden ödün verilmemesi gerektiğini iyi bilir. Artık beklentilerinizi bildirmeniz taleplerinizin karşılanması için yeterli olacaktır. Türkiye de yer edinmiş mermer tezgah ürünleri, artık seçici müşterilerinde artmasına ve konularında uzman olmayan firmalarla çalışmamalarına sebep olmaktadır. Mermer tezgah ciddi bir konudur ve profesyonel ellerde değer kazanır.

Sıkça Sorulanlar
Mermer Tezgah Ne İle Temizlenir?

Mermer tezgah ne ile temizlenir ise çizilmez, matlaşmaz ve lekeleri çıkarır? Üzerinde uzun süre su birikintisi kalan toplanan mermer tezgahların matlaştığı tespit edilmiştir. Bu durumda birinci dikkat edilmesi gereken husus mermer tezgah montajı yapan ustanın da işinin ehli olması su terazisi ile eğimi iyi vermesi gerekir. Mermer tezgah siyah ise çizilmemesi için kullanılan bezlerin yumuşak olması şarttır. Mermer tezgah gri ise matlaşma ve çizilme konusunda biraz daha avantajlıdır ancak aşırı ısı hususunda dikkat edilmelidir. Mermer tezgah beyaz ise matlaşmayı diğer renklerde de geçerli olacak şekilde kolayca halledebilirsiniz. Yarım bardak su içerisine bir tatlı kaşığı karbonat ve yarım limon suyu sıkın ve karıştırın, beyaz mermer tezgah lekeleri nasıl çıkar sorusunun en güzel ve etkileyici cevabını da böylece elde etmiş olacaksınız. Tüm mat ve kirli yüzeylerde çiziksiz ve doğal bir parlaklık elde edeceğinizden emin olabilirsiniz. Mermer tezgah nasıl parlatılır, mermer tezgah nasıl beyazlar sorusunun en etkili cevabı bu doğal karışımın düzenli olarak uygulanmasıdır. Evinizdeki tüm mermer ürünler için geçerli bir kural vardır,  mermer tezgah temizleyici ağır kimyasallarla yapılmamalıdır.

Mermer Tezgah Kullanışlı mı?

Tabii ki diğer tüm ürünlere göre daha çok daha kullanışlı ve daha yaygın bir ürün. Özellikle Anadolu menşeili ürünler daha kaliteli sağlam, üreticinin ve müşterinin taleplerini karşılayacak çeşitliliktedir. Tezgah üstü mermer modelleri açısından dünyanın sayılı firmalarından biri olarak sadece yurtiçinde değil dünyada söz sahibi olmak konusunda hızla ilerliyor ve Türk mermer ürünlerinin mükemmelliğini ürettiğimiz ürünlerle tüketicilere gösteriyoruz. Mutfak mermer tezgah uygulaması ile de gönüllerde yer edinmiş ve söz sahibi haline gelmiş bulunmaktayız.

Akrilik Tezgah mı Mermer Tezgah mı??

Mermer tezgahlara akrilik boya uygulamaları ile yapılan boyama sonucunda elde edilen bu ürün son kullanıcının talebine cevap vermesi açısından tercih sebebi olabilir.  Mermer tezgah parlatma işlemleri esnasında boya uygulamalarından daha iyi sonuçlar alındığı gözlemlenmiştir.

Satın Al
13.10.2021
226
Ziyaretçi Yorumları

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Whatsapp
Leyla Yılmaz
Leyla Yılmaz
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?