Basamak

100% Memnuniyet
Basamak

Mermer basamak, sağlamlığı ve zarafeti ile kullanıldığı mekânları asil ve göz alıcı hale dönüştürür. Tarih boyunca tüm yüksek medeniyetler, renkli mermer basamak kullanarak medeniyetlerinin ihtişamını sergilemek istemişlerdir. Yüzyıllar boyunca estetik, zarafet, kalıcılık ve bayındırlık sembolü olan mermer basamak yapımı şöyledir. Mermer basamak uygulamaları işlem yapılacak yerin büyüklük küçüklük ve derinlik yükseklik bilgileri göz önünde bulundurularak önceden kesilerek ya da işlem esnasında kesilip hazırlanarak yapılır.

Hizmet Özellikleri
  • Mermer basamak yapımında ölçülerin doğru alınması çok önemlidir.
  • Basamak modelleri seçimi kadar, uygulama tecrübesi bilinci de aranmalıdır.
  • Mermer basamak detayı iyi hesaplanmalıdır.
  • Terazi, ip, yapıştırıcı, gönyeli basamak mermer kesme makinası, su, akm (mermer yapıştırıcısı) merdiven mermer basamak için gerekli malzemelerdir.
Foto Galeri

Mermer, kalker ve dolomit gibi kayaçların metamorfizma sonucu başkalaşım geçirmesi ile oluşan bir bileşimdir. Bileşimlerinin çok büyük bir kısmını “kalsit”, yani kristalleşmiş kalsiyum karbonat (CaCO3) oluşturmaktadır. Mermerin akıllara ilk gelen o asil görüntüsü, genelde beyaz ve grimsi desenleridir. Fakat çıkarıldığı bölgedeki yabancı maddelerin bu başkalaşıma etki etmesi sonucunda; sarı, mavimsi, kırmızı, siyah ve pembe gibi renklerde mermerler ortaya çıkabilir. Mermerin endüstriyel tanımı ise büyük parçalar halinde kesilebilen, geniş ebatlarda bloklar olarak elde edilebilen ve cilalanıp parlatılabilen taşların tamamını kapsamaktadır.

Sıkça Sorulanlar
Mermer merdiven nasıl parlatılır?

Mermer merdivenler, sağlam ve parlak yapısı ile en çok tercih edilen yapı elemanları. Fakat aynı zamanda da yapı içerisinde en çok kullanılan bölümleridir. Mermer merdivenler iyice temizlendikten sonra hafifçe ıslatılır. Daha sonra kalın zımparadan başlayarak, en son ince olacak şekilde zımpara ile zımparalanır.  Daha sonra parlatıcı solüsyonlar dökülerek el spirali ile parlatılır.

Mermer Merdiven Nasıl Temizlenir?

Mermer merdivenler sıvı deterjanlar mob, vileda tarzı yıkama malzemeleri ile yıkanabilir. Sık sık yapılan bu uygulamalar temiz, parlak ve ışıl ışıl merdivenlere sahip olmanızı sağlayacaktır.

Merdiven Mermer Basamak Çeşitleri Nelerdir?

Merdiven mermer basamak çeşitleri her geçen gün artmakla beraber en bilinen ve tercih edilenleri şunlardır. Bilecik bej mermer basamak, siyah mermer basamak, Sivrihisar mermer basamak, gri mermer basamak, basamak mermer granit, beyaz mermer basamak, Bursa mermer basamak, emparador mermer basamak, mermer basamak İzmir, mermer basamak döşeme Ankara, traverten mermer basamak olarak satışa sunulmaktadır.

Satın Al
Aktif Kampanyalar

Projelerinizi hayata geçirmek için her zaman en uygun, özel, modern ve kaliteli ürün ve hizmet ile yanınızdayız. Bizi arayın!

13.10.2021
251
Whatsapp
Leyla Yılmaz
Leyla Yılmaz
Merhaba
Size nasıl yardımcı olabiliriz?